Surse: Premierul Ponta, dispărut din nou pe meleaguri turceşti

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Loredana Diacu
10.09.2015

UPDATE: Premierul Ponta a negat, pe contul său de Facebook, că ar fi plecat din ţară.


"LILO, cea mai bună prietenă a Irinei (fiic premierului) şi al 5 lea membru al familiei noastre, a văzut la televizor că sunt fugit în Turcia / că ma operez şi nu mă va vedea mult timp!!!

"A venit uimită să mă întrebe ce fac? Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, şi apoi să mă culc pentru că mâine am treabă multa la Guvern! Vă rog nu mai speriaţi bietul câine!", scrie Victor Ponta, pe contul său de Facebook.

***

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, în Turcia, informează Hotnews, citând surse politice. Plecarea premierului, anunţată iniţial de bn24.ro, are loc pe fundalul intensificării zvonurilor că urmează o iminentă schimbare din funcţie cu Gabriel Oprea.

Conform surselor Hotnews, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor că pleacă pentru a efectua o serie de analize la picior.

Aceasta ar fi cea de a doua plecare a premierului la Istanbul neanunţată oficial. Reamintim că prima oară când premierul s-a deplasat în Turcia, pentru operaţia la genunchi, informaţia a apărut în presă abia când avocata lui Ponta s-a dus la DNA pentru a explica de ce clientul său nu se va prezenta la audieri în dosarul Turceni-Rovinari.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor