Sebastian Lăzăroiu: PSD, prizonierul unui singur om care l-a trădat

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

PSD se află în prezent în cea mai dificilă situaţie după 1990, ajungând captiv în mâinile unui singur om - Victor Ponta - care deşi i-a trădat pe social-democraţi nu poate fi schimbat pentru că altfel ar pierde guvernarea, a declarat analistul politic Sebastian Lăzăroiu.

"Din plictiseală, mă uit la Ponta la B1 (miercuri seară - n.r.). Pe omul asta nu l-au schimbat vremurile. Tot incoerent şi politicianist a rămas. Zice, de pildă, că decizia de a demisiona din fruntea PSD a luat-o pentru că a vrut să scape de întrebările presei despre primari şi deputaţi acuzaţi de corupţie din partid şi să discute numai despre ce face el la guvernare. Probabil că pentru activul PSD are ceva rezonanţă asta.

Pentru un telespectator vigilent care ştie că Ponta însuşi e acuzat de fapte asimilate corupţiei, explicaţia are un haz nebun. Trebuie să recunoaştem că PSD e în cea mai dificilă situaţie după 1990. Să ajungă prizonierul unui singur om, care i-a trădat, i-a aruncat la coş şi nu poate fi schimbat pentru că altfel ar pierde guvernarea. Groaznic. Nu mai zic că Ponta, când va dori (curând), va demisiona şi din guvern şi îi va lăsa de tot cu ochii în soare", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial susţine că, pe surse, a ieşit informaţia că şeful UNPR, Gabriel Oprea, a zis că susţine guvernul "doar cu Ponta premier (a mai zis asta) şi... atenţie! cu Rovana şefă la PSD. Pe bune, s-a ajuns prea departe. Marele partid social democrat pus sub tutelă."

"Ăsta e PSD. Pentru încă un an de guvernare s-ar preda oricui. Că-l cheamă Oprea, Barbu, Băsescu, Ionescu... oricine", a adăugat Sebastian Lăzăroiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne