Sebastian Ghiţă s-ar fi înscris în UNPR-ul lui Oprea [surse]

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (foto:reporter virtual)

Deputatul ex-PSD, Sebastian Ghiţă, prietenul premierului Victor Ponta, s-ar fi înscris în UNPR, formaţiune condusă de Gabriel Oprea, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Conform surselor respective, Sebastian Ghiţă s-ar fi înscris în partidul condus de Gabriel Opea vineri dimineaţă. Mişcarea are loc în contextul în care, cu doar câteva zile în urmă, se vorbea despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR.

Trecerea lui Sebastian Ghiţă la UNPR vine în contextul în care, cu doar două zile în urmă, pe surse, se vehicula informaţia că Robert Cazanciuc a decis să plece la UNPR cu tot Ministerul Justiţiei pe care îl conduce. Oprea a explicat ulterior că nu a semnat încă nimic cu Cazanciuc în mod oficial, însă nu neagă faptul că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei.

Sebastian Ghiţă este cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional organizat în dosarul în care este acuzat şi cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.