Sandu l-a invitat din nou pe Dodon la dezbateri: Trebuie să răspundă despre conţinutul pungilor primite şi costul concediilor în ţări exotice

Igor Dodon şi Maia Sandu
Igor Dodon şi Maia Sandu (facebook.com/D. Alaiba/newsmaker.com)

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, candidatul formaţiunii politice la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, l-a invitat din nou pe Igor Dodon la dezbateri naţionale electorale cu privire la cele mai urgente şi importante probleme prin care trec oamenii, preconizate pentru marţi, pe 27 octombrie, ora 10:00.

Potrivit organizatorilor dezbaterii anunţate pe Facebook, oamenii au dreptul să cunoască ce a făcut pentru ei preşedintele ţării timp de 4 ani şi cum are de gând să rezolve problemele concrete ale familiilor, tinerilor, agricultorilor, medicilor, profesorilor, pensionarilor.

„Înţelegem că Dodon nu are răspunsuri referitoare la conţinutul „kulioacelor” primite şi nici la costul concediilor în ţări exotice. De aceea, îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice”, se mai arată în descrierea evenimentului.

PAS şi Maia Sandu susţin că Dodon nu poate pretinde la un nou mandat dacă nu vine cu o viziune clară despre crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor şi creşterea nivelului de trai.

Responsabila pe comunicare a candidatului la prezidenţiale Igor Dodon, a declarat pentru COTIDIANUL că „răspunsul nu se schimbă”. „Igor Dodon va participa la dezbateri în turul doi, în cazul în care va fi, dar şi în cazul în care va ajunge Maia Sandu”, a adăugat Ludmila Muntean.

În eventualitatea desfăşurării turului II al alegerilor prezidenţiale, lidera PAS ar obţine mai multe voturi decât trei potenţiali contracandidaţi pe care i-ar avea – Igor Dodon, Renato Usatîi sau Andrei Năstase, sugerează un sondaj realizat recent de CBS-AXA la comanda Watchdog.md.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe