Samsung a lansat noi soluţii de imprimare pentru companii

(PARK JI-HWAN/AFP/Getty Images)

Samsung a anunţat la CeBIT 2013, care are loc la Hanovra, prima imprimantă cu laser din lume cu soluţie de marcare NFC, noua gamă de soluţii de imprimare pentru companii mari şi IMM, precum şi un parteneriat cu Getronics.

Noile produse sunt parte a strategiei companiei de a reflecta expertiza sa în hardware – cum ar fi tehnologia de semiconductori, optică, chimică şi de software – şi de a creşte în sectorul serviciilor şi soluţiilor de software. Samsung intenţionează să realizeze acest lucru prin lansarea de produse competitive, creând astfel modele de afaceri avantajoase pentru parteneri, pentru a satisface clienţii B2B la nivel mondial, se arată într-un comunicat al companiei.

Ca parte a strategiei sale de a creşte portofoliul de servicii de imprimare, Samsung a anunţat, de asemenea, un parteneriat strategic cu Getronics, un lider mondial în industria de servicii IT&C. Parteneriatul reuneşte serviciul de expertiză şi portofoliul extins de clienţi al Getronics cu imprimante şi multifuncţionale Samsung pentru companii, în scopul dezvoltării soluţiilor de business Managed Print Services (MPS).

Getronics este o companie specializată în managementul spaţiului de lucru, servicii de cloud, aplicaţii, comunicaţii unificate, consultanţă IT şi centru de date. Compania oferă servicii integrate pentru sectorul public şi întreprinderi mari în 90 de ţări.

La CeBIT, Samsung a prezentat, de asemenea, diverse soluţii de imprimare care rulează pe platforma sa XOA (eXtensible Open Architecture), inclusiv soluţii in-house, precum şi soluţii dezvoltate de mai mult de 50 de furnizori independenţi de software (ISV) în prezent în curs de dezvoltare pe platformă, la nivel de top.

O astfel de inovaţie este o soluţie NFC (Near Field Communication), care permite imprimarea de pe telefoanele mobile prin funcţia de tagging – prima soluţie de acest gen de pe piaţa imprimantelor laser. Soluţia a fost lansată în colaborare cu primele imprimante cu laser color NFC din lume, C410W(C460W)C460FW, pornind de la populara aplicaţie Samsung Mobile Printing App, lansată anul trecut.

Alte soluţii ISV expuse la CeBIT includ o gamă largă de soluţii care rulează pe multifuncţionale Samsung, inclusiv PrintFleet, Nuance şi Ringdale. Aceste soluţii independente permit Samsung să satisfacă nevoile unei game largi de clienţi în domeniul afacerilor din întreaga lume.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie