Săftoiu: Mereu am combătut teoria "denigrării", dar acum nu pricep care e hiba de contează doar listele PNL

Pare că prea puţini sunt interesaţi de un program de reformă parlamentară care include toate partidele ce aspiră să formeze viitorul Legislativ, este concluzia la care a ajuns purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, urmărind discuţiile din spaţiul public.
Adriana Săftoiu
Adriana Săftoiu (ampress.ro)

Presa este extrem de interesată de cine deschide listele parlamentare ale PNL, dar nu se discută deloc serios despre aceste alegeri care sunt parlamentare, nu guvernamentale sau tehnocrate, şi-a exprimat dezamăgirea, pe contul său de Facebook, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Adriana Săftoiu.

"Multă pasiune în spaţiul public (media, mai exact) despre cine deschide listele parlamentare ale PNL. Nu am citit/auzit niciun articol/comentariu despre ce se întâmplă pe listele PSD/USR/ALDE. Mereu am combătut teoria "denigrării", dar acum nu pricep care e hiba de contează doar listele PNL.

Ceea ce mă amărăşte peste măsură e faptul că nu se discută serios despre aceste alegeri care sunt parlamentare (nu doar despre PNL), nu guvernamentale, nu tehnocrate! Pare că prea puţini sunt interesaţi de un program de reformă parlamentară care include toate partidele care aspiră să formeze viitorul Parlament!", a declarat Adriana Săftoiu.

În opinia purtătorului de cuvânt al PNL, miza ar trebui să fie reformarea Parlamentului şi "de-abia de aici decurge un posibil guvern altfel".

"Un Parlament care să legifereze şi un Guvern care să fie executiv! Un Parlament care să lucreze mai mult decât maximum 10 ore pe săptămână. Un Parlament care să nu îşi amendeze legile la nici un an! Un Parlament de care să nu ne mai simţim jenaţi! Şi un alt mod de a gândi statul în relaţia cu cetăţeanul!

Să ai un Parlament cu oameni responsabili, profesionişti, care au altă determinare decât binele "grupului" vs cetăţean e pasul spre un Guvern politic (că sunt alegeri despre partide politice) care să reprezinte interesul cetăţeanului! Despre Parlament sunt aceste alegeri, nu despre Guvern, cu atât mai puţin doar despre PNL", a subiniat Adriana Săftoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne