România Liberă: Euro Teleorman, ţeapa lui Dragnea - un ONG inutil, finanţat gras din bani publici

O organizaţie neguvernamentală inutilă, condusă de liderul PSD, a ajuns să fie finanţată gras din banii unuia dintre cele mai sărace judeţe din ţară.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Euro Teleorman este o organizaţie nonguvernamentală inventată de actualul lider PSD Liviu Dragnea în 2003, care trebuia să aducă fonduri europene în judeţ. Asociaţia, însă, mai mult cheltuie bani publici decât produce, dezvăluie România Liberă.

Liviu Dragnea a fost preşedintele Euro Teleorman până în anul 2013, atunci când a predat toate funcţiile pe care le deţinea în judeţ, lui Adrian Ionuţ Gâdea, actualul secretar de stat din Ministerul Dezvoltării, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, anchetat de DNA în afacerea "Belina".

Finul lui Dragnea, Mihai Slăvescu Putineanu, a deţinut funcţia de director executiv al organizaţiei Euro Teleorman din ianuarie 2007 până în mai 2017, atunci când presa a prezentat legăturile de afaceri pe care acesta le avea cu firma Tel Drum.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne