Dragnea are o problemă cu procurorii: Au vrut să dea ştirea că Guvernul României e percheziţionat

Procurorii au descins în număr mare la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul pentru un simplu concurs ca să apară ştirea că Guvernul României este percheziţionat, iar asta nu ne ajută deloc ca ţară, a acuzat liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Percheziţiile desfăşurate recent de procurorii DNA la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul reprezintă o acţiune exagerată, un exerciţiu de forţă, şi-a exprimat nemulţumirea duminică seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Mie cel puţin mi s-a părut o acţiune exagerată. A vrut să fie un semnal de forţă probabil, am înţeles că au fost 11, 14 nici nu mai ştiu, au fost mai mulţi ofiţeri să facă percheziţii pentru un concurs... ca să dea ştirea că Guvernul României este percheziţionat. Ne ajută asta ca ţară? Adică pe noi ca ţară, nu vorbesc despre hrana orgoliului unor şefi de instituţii. Nu cred că ne ajută ca ţară. Pentru că se poate duce informaţia: Guvernul României a fost percheziţionat. Până se mai află de ce a fost percheziţionat... mare problemă... totuşi într-o ţară europeană să se întâmple aşa ceva mie s-a părut un exerciţiu de forţă", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, liderul PSD susţine că peste tot în lume se poartă "lupte pentru putere", însă acestea sunt legitime doar atunci când sunt duse în cadrul legii şi al Constituţiei şi dacă se poartă de către grupările legitime, respectiv partide sau oameni politici.

"Dar în ultimii ani în România nu s-au îndeplinit aceste criterii, adică s-au amestecat tot mai mult instituţii şi şefi ai unor instituţii care au vrut să acapareze partide, care au vrut să influenţeze partide, care au vrut să divizeze partide, care au condamnat lideri, cazul meu, pe un dosar politic... nu mai e un secret pentru nimeni, nici pentru cei care nu recunosc", a precizat Dragnea, posesorul unei condamnări definitive şi a unui dosar aflat în prezent pe masa instanţei.

Pentru a citi mai mult pe tema percheziţiilor de la Guvern intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne