Remus Borza (Euro Insol): Joi vom afla termele de procedură în cazul Hidroelectrica

Anca Porutiu
20.06.2012

Administratorul judiciar al Hidroelectrica va afla mânie de la registraturaTribunalului Bucureşti, termenele de procedură stabilite de judecătorul sindic, a declarat pentru NewsIn Remus Borza, partener al Euro Insol.

"Mâine (joi, 21 iunie - n.r) vom afla care sunt termenele de procedură stabilite de judecătorul sindic. Când spun termene de procedură mă refer la termenele legate de înscrierea creanţelor la masa credală, la termenul de ţinere a primei adunări a creditorilor, la termenul de afişare a tabelului preliminar al creanţelor şi la termenul de afişare a tabelului definitiv", a declarat Remus Borza, partener al Euro Insol.

El a spus că în funcţie de aceste termene se va putea anticipa o perioadă de timp în care să propună planul de reorganizare al companiei.

Tribunalul Bucureşti, care a admis miercuri cererea Hidroelectrica de intrare în insolvenţă, a aprobat ca administrator judiciar să fie firma Euro Insol, condusă de avocatul Remus Borza.

Euro Insol SPRL este o companie înfiinţată în 2001. Aceasta a fost desemnată recent administrator judiciar al complexului expoziţional Romexpo şi al UCM Reşiţa şi gestionează totodată şi alte proiecte aflate în insolvenţă, precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Uztel, RHS, Servtrans sau Plafar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor