Relicve maiaşe atestă contactul cu extratereştrii

Prezentarea unor artefacte maiaşe care atestă contacul cu extratereştrii
Prezentarea unor artefacte maiaşe care atestă contacul cu extratereştrii (Captură Youtube)

Relicve care vorbesc despre contactele dintre civilizaţia umană şi cea extraterestră continuă să apară. O serie de artefacte maiaşe descoperite de arheologi atestă aceste întâlniri de gradul 0.

Guvernul mexican a dezvăluit documente şi imagini cu discuri maiaşe găsite în Calakmul, Mexic, care ilustrează detalii despre contactul cu extratereştri, înfăţişând nave spaţiale conduse de fiinţe extraterestre. Dezvăluirea se datorează Institutului Naţional de Antropologie şi Istorie, care publică amănunte despre o descoperire făcută acum 80 de ani.

Aceste piese arheologice uimitoare vor face obiectul unui documentar produs de Raul Julia-Levy şi regizat de Juan Carlos Rulfo. Fotografiile discurilor au fost prezentate pentru prima dată de Klaus Dona şi Dr. Nassim Haramein în timpul unei conferinţe care a avut loc în Saarbrücken, Germania, în iunie 2011.

De ce eliberează Guvernul mexican aceste secrete de stat care au fost protejate timp de 80 de ani? Răspunsul nu este tocmai clar.

Luis Augusto Garcia Rosado este cel mai înalt oficial guvernamental din Mexic care a discutat despre extratereştrii. Rosado a vorbit despre contactul "dintre maiaşi şi extratereştrii, incidente documentate de traduceri ale unor texte pe care guvernul le-a păstrat în siguranţă în galerii subterane de ceva timp". Acesta a menţionat, de asemenea, despre "platforme de aterizare în junglă, vechi de 3.000 ani".

Amintim că Dimitri Medvedev, fost preşedinte al Federaţiei Ruse, care a recunoscut existenţa extratereştrilor la finalul interviului acordat la 7 decembrie 2012, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când microfoanele erau deja închise, scrie publicaţia italiană Corriere della Sera.

Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt. Nu putem vorbi despre acest lucru fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate”, a declarat Medvedev, potrivit Corriere della Sera.

Medvedev a explicat că atunci când trece puterea de la un preşedinte la altul, pe lângă valiza cu coduri nucleare, sunt predate şi două dosare extrem de speciale - unul conţine detalii cu privire la toate „vizitele” extratereştrilor pe Pământ, iar celălalt dosar conţine rapoartele de la „servicii secrete absolut închise”, adică cele care nu există oficial şi care îi monitorizează pe extratereştrii aflaţi pe teritoriul Rusiei.

Mai surprinzător, la 21 septembrie 1987, în cadrul unei reuniuni a Adunării Generale a ONU, preşedintele Statelor Unite, Ronald Reagan, a lăsat audienţa cu gura căscată, după ce a ţinut din senin un discurs despre ameninţarea unei invazii extraterestre şi despre importanţa solidarizării oamenilor şi pregătirea pentru a face faţă unei eventuale agresiuni.

"Din când în când ma gândesc cât de rapid ar fi înlăturate diferenţele din toată lumea dacă am fi ameninţaţi de ceva din afara acestei lumi. Cu toate acestea vă întreb, nu există deja o forţă extraterestră deja trăind printre noi?"