Extratereştrii trăiesc printre noi, spun unii oameni de ştiinţă şi oficiali

Extratereştrii sunt printre noi?
Extratereştrii sunt printre noi? (Matthew Lloyd / Getty Images)

Unii oficiali şi oameni de ştiinţă declară că sunt convinşi de faptul că există extratereştri care trăiesc printre noi, că s-ar putea să intrăm zilnic în contact cu ei fără să ştim.

Fostul Ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a declarat pentru RT la începutul acestei luni că el crede că există extratereştrii pe Pământ: “Am înţeles din mai multe surse că există cam 80 de specii diferite şi unii dintre ei arată exact ca noi şi ar putea să se plimbe pe stradă şi n-ai ştii că ai trecut pe lângă unul”.

Paul Davies de la Universitatea statului Arizona, fizician distins cu multe premii, a afirmat că fiinţe extraterestre ar putea fi “chiar sub nasul nostru sau chiar în nasul nostru”.

Acesta a declarat pentru jurnaliştii de la CBS News că microbii din spaţiul cosmic ar putea exista pe Terra, şi chiar în corpurile noastre. De asemenea, că e posibil ca viaţa pe Pământ să se fi dezvoltat de mai multe ori, nu doar o singură dată, şi că fiinţele din perioadele anterioare s-ar putea să fi fost fiinţe extraterestre.

Dr. Robert Trundle de la Universitatea Kentucky de Nord, profesor de filosofie, a afirmat în 2004 în Cincinnati Post că a fost batjocorit pentru credinţa lui că există extratereştrii. A scris o carte intitulată: “ET este aici? Nu este politic, ci este ştiinţific şi tehnologic”.

Ziarul l-a citat astfel: “există extratereştrii din punct de vedere politic? Nu, pentru că guvernul se teme de şocul cultural şi panica publicului. Dacă guvernul ar recunoaşte existenţa extratereştrilor printre noi, ar recunoaşte şi că nu ne poate apăra de ei”.

“Ştiinţific vorbind, miile de mărturii serioase nu pot fi trecute cu vederea. Vorbesc de piloţi care au mărturisit despre acele întâlniri, chiar dacă a fost necesar să treacă apoi prin examinări fizice”.

Şeful Institutului de Cercetare Spaţială al Academiei de Ştiinţă din Bulgaria, Latchezar Filipov, a declarat în 2009 în Toronto Star: “am trimis extratereştrilor 30 de întrebări despre problemele globale... iar acum avem nişte răspunsuri”.

Nu a spus cum anume au fost trimise întrebările, dar a spus că răspunsurile au fost transmise prin pictograme pe câmpurile cu recolte.

Se spune că extratereştrii i-au spus lui Filipov şi echipei sale că încercările Căutării Fiinţelor Extraterestre Inteligente au dat greş din cauza “câmpurilor magnetice”. Conform The Telegraph, Filipov a mai spus: “acum extratereştrii sunt peste tot în jurul nostru şi ne monitorizează tot timpul”.

Filipov a lucrat pe o navă spaţială MIR şi a deţinut funcţii înalte în domeniul astrofizicii.