Rebengiuc, îngrozit de PSD: "Când îi văd la televizor, mă sperii! O să mor tot în comunism!"

Două lucruri îl "enervează cel mai mult" pe cunoscutul actor Victor Rebengiuc: comunismul şi PSD-ul lui Liviu Dragnea.
Victor Rebengiuc
Victor Rebengiuc (Dan Samoilă)

Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi, oameni fără pregătire, iar în ultima vreme se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă, a declarat recent, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Ziarul Metropolis, actorul Victor Rebengiuc.

"Nenorocirea este că sunt destul de bătrân şi, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Şi nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul şi de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme, se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enervează şi nu cred că merităm aşa ceva. Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi, nişte oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte şi mai ştim ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul", a declarat Rebengiuc.

În opinia lui, artistul trebuie să se implice în viaţa cetăţenilor pentru că e ţara în care trăieşte, acesta este responsabilitate.

"Acum eu sunt prea bătrân să mă implic mai mult. Mai spun aşa, din când în când câte ceva, dar sunt bătrân, nu pot să mă lupt mai mult, obosesc mai repede. Îmi pare foarte rău că lucrurile se întâmplă aşa, nu mă aşteptam să vină asemenea vremuri. Nu pot să-i văd. Când îi văd la televizor, mă sperii. Mă întreb ce caută acolo. E ceva îngrozitor ce se întâmplă. La ce nivel de cultură, de ideologie. Nici nu mai ştiu ce să spun despre asta, atât de supărat sunt. O să mor tot în comunism! Credeam că nu", a precizat Rebengiuc.