Dragnea: Iohannis să nu se mai refere la PSD. Dacă vrea să vorbească, să se facă membru PSD

Dacă Iohannis şi purtătoarea sa de cuvânt vor să vorbească despre PSD, să se înscrie în partid, transmite Dragnea, "indignat" că preşedintele îşi dă cu părerea despre formaţiunea sa şi că Dobrovolschi le dă sfaturi social-democraţilor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Ieşit vineri în conferinţă de presă pentru a anunţa numele celor aleşi să intre în guvern în locul miniştrilor demisionari, Liviu Dragnea n-a ratat ocazia de a lansa un atac la adresa preşedintelui Iohannis şi a purtătoarei sale de cuvânt.

"Nu, nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidenţiale şi asta nu este un moft, ci faptul că eu la această oră nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui Iohannis, nu mai cred în asta. Şi, de asemenea, îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată, pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea să vorbească despre PSD se poate face membru de partid şi să-şi dea cu părerea despre PSD", a declarat Dragnea.

Liderul PSD i-a adresat aceeaşi "rugăminte" şi purtătoarei de cuvânt a preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi:

"Cred din ce în ce mai mult că preşedintele Iohannis nu rămâne neimplicat politic, din păcate. Nu dau niciun fel de ultimatum, că nu-mi permit. Nu trebuie să-i dau ultimatum nici dumnealui nici altcuiva, doar că îmi pare foarte rău. Nu mai am încredere... Şi de asemenea rugămintea este transmisă şi către purtătoarea de cuvânt. Nu mai trebuie să facă conferinţe de presă la Cotroceni în care să dea sfaturi PSD: PSD-ul să se ocupe de, PSD-ul să nu se mai ocupe de. Vrea să-şi spună părerea, semnează o adeziune, se face membru PSD şi vine şi discută la noi în Comitetul Executiv sau în altă structură", a precizat Dragnea.