Raluca Turcan: Adevărul se vede limpede acum. PSD nu a avut niciun plan pentru oameni, pentru cei mulţi

Absolut tot ce a făcut liderul PSD, Liviu Dragnea, în această perioadă a fost să blocheze totul pentru un plan personal: un interpus ca prim-ministru, cu riscuri majore pentru România, a acuzat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PNL Raluca Turcan a reacţionat la scurt timp după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că ia în calcul posibilitatea suspendării preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a decis să le respingă propunerea de prim-ministru, Sevil Shhaideh.

"Adevărul se vede limpede acum. PSD nu a avut niciun plan pentru oameni, pentru cei mulţi. Planul domnului Dragnea a fost în tot acest răstimp unul strict legat de satisfacerea interesului personal. Absolut tot ce a făcut dl. Dragnea în această perioadă a fost să blocheze totul pentru un plan personal: un interpus ca prim-ministru, cu riscuri majore pentru România", a declarat Raluca Turcan, pe contul său de Facebook.

Şefa PNL a atras atenţia că partidele au primit mandatul de a gestiona puterea în interes public.

"Niciun partid nu a primit de la cetăţeni mandatul de a pune ca prim-ministru un interpus sau de a exercita puterea recurgând la ameninţări cu suspendarea, precum a făcut astăzi dl. Dragnea", a subliniat Raluca Turcan.

În opinia noului preşedinte al PNL, planul de a guverna prin interpuşi trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru toţi oamenii de bună credinţă - "el nu este altceva decât o revenire la practicile şi comportamentele nedemocratice şi netransparente care au ţinut România pe loc în anii '90".

"PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări", a adăugat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne