Raeţchi: Când ironizează moţiunea de cenzură, Ponta şi Plumb îi ironizează pe românii din Diaspora

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Ironizând moţiunea de cenzură a PNL, liderii PSD Victor Ponta şi Rovana Plumb nu fac altceva decât să demonstreze că îi ironizează pe românii din Diaspora, a afirmat miercuri deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, în cadrul unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Observ că în loc să se preocupe de probleme legate de guvernare, Victor Ponta şi apropiaţii săi sunt preocupaţi să ironizeze moţiunea de cenzură a PNL care are ca temă principală votul prin corespondenţă. Probabil li s-a părut amuzant că după ce i-au lăsat pe românii din Diaspora să stea la vot la cozi fără sfârşit în noiembrie 2014, acum vor să râdă şi de propunerea de a introduce votul prin corespondenţă. Atunci când ironizează moţiunea de cenzură a PNL, Victor Ponta şi Rovana Plumb îi ironizează, de fapt, pe românii din Diaspora", a declarat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul PNL a mai punctat că prin aceste declaraţii, PSD nu face altceva decât să demonstreze că are un dispreţ profund pentru românii din Diaspora.

"De altfel, toate acţiunile PSD din ultimele 6 luni demonstrează un dispreţ profund pentru românii din străinătate. Iniţial au spus că nu sunt de acord cu votul prin corespondenţă, ci vor introducerea votului electronic, apoi au afirmat că nu sunt fonduri suficiente pentru introducerea acestui tip de vot pentru românii din străinătate, au refuzat toate invitaţiile la dialog din partea PNL de a discuta pe baza proiectului de lege al votului prin corespondenţă depus de liberali în urmă cu multe săptămâni, iar marţi, într-o încercare puerilă de a lăsa moţiunea de cenzură a PNL fără obiect, au depus un proiect al votului prin corespondenţă realizat pe genunchi. Un joc de-a alba-neagra cu un drept fundamental pe care PSD îl consideră, aşa cum a spus însuşi Victor Ponta, doar o lozincă", a mai precizat Raeţchi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne