Radu Mazăre şi manechinele pe care le-a dus să voteze la referendum, audiaţi la Parchet

Cazinoul din Constanta
Cazinoul din Constanta (Oana Moisescu/Epoch Times)

UPDATE

Procurorii constănţeni fac cercetări în cazul primarului Constanţei, după ce filiala PDL a depus o plângere în care îl reclamă pe Radu Mazăre că ar fi încălcat legea referendumului la data de 29 iulie, obligând să voteze 25 de tinere cu care a mers la o secţie de votare din Mamaia.

"Unul dintre aceste dosare are ca obiect o plângere formulată de către organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal, formulată împotriva lui Mazăre Radu Ştefan, primarul municipiului Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 52 din Legea 3/2000, cauză aflată în faza actelor premergătoare. Până în prezent, procurorul de caz nu a dispus şi nu a efectuat audieri, o serie de persoane fiind, însă, audiate, în cursul zilei de ieri (miercuri n.r.), 8 august, la sediul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, care efectuează cercetările în cauză", relevă comunicatul procurorilor.

***

Manechinele care au votat la referendum însoţite de primarul Radu Mazăre au fost chemate la audieri la Parchet. Primarul oraşului Constanţa este deranjat de faptul că 10 dintre domnişoarele pe care le-a însoţit la vot la referendumul din 29 iulie au fost chemate la Parchet pentru audieri, unde au fost întrebate de anchetatori "de ce au votat".

"Au fost chemate şi au dat explicaţii de ce au votat. În ţara lui Băsescu oamenii sunt întrebaţi de ce au votat. Le-a convins Mazăre să voteze? Eu de şapte ani spun că procurorii sunt slugile lui Băsescu. Este halucinant să fie chemate 10 fete şi să fie întrebate de ce au votat. Mâine vor mai fi chemate şase fete", a declarat Radu Mazăre.

O echipă de poliţişti s-a deplasat recent la un hotel din staţiunea Mamaia, acolo unde se bănuia că ar fi fost cazate fetele, şi a făcut mai multe verificări.

De altfel, pe numele primarului Constanţei au fost făcute şi două plângeri penale de preşedintele organizaţiei PDL Constanţa.

În ziua referendumului Radu Mazăre a mers însoţit de 25 de fotomodele, toate în costum de baie, la o secţie de votare din Mamaia şi a stat acolo până când toate fetele au pus ştampila pe formular.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne