Plângere penală: Radu Mazăre, acuzat că a forţat 25 de fotomodele să voteze

.
. (Photos.com)
Liviu Şerbănescu
30.07.2012

Primarul Radu Mazăre s-a ales luni cu plângere penală, fiind acuzat de către p reşedinţele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, că ar fi obligat 25 de fotomodele, aşa-numite turiste, să meargă la vot.

Pentru cei 200.000 de turişti care au fost la mare în weekend referendumului, au fost amenajate 35 de secţii de votare. Una dintre secţii a fost amenajată chiar pe plajă, iar alta - la intrarea într-un parc de distracţii.

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, a făcut luni o plângere penală şi îl acuză pe Radu Mazăre că le-ar fi forţat pe cele 25 de fotomodele cu care s-a plimbat ostentativ duminică, prin staţiunea Mamaia, să voteze.

De referendum, duminică, în jurul orei 12.00, Radu Mazăre a ieşit în piaţeta Cazinoului din Mamaia cu mai multe fete îmbrăcate în costume de baie identice, pe care le-a însoţit de tinere la secţia de votare.

"Datoria mea vara este să am grijă de turişti şi turiste, fie că vorbim de distracţie, fie că vorbim de vot, acum. Ca atare sunt la datorie. Am grijă de turiste să meargă să voteze, după care, mai pe seară o să mă duc şi eu să votez, pentru că de data asta, pentru mine, votul este o plăcere, iar plăcerile vin după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez referendum de demitere a lui Băsescu?", a spus edilul din Constanţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor