Radu Câmpeanu(PNL): Andrei Chiliman este un om cinstit, nu văd de ce trebuie să i se facă rău

Preşedintele fondator al Partidului Naţional Liberal, Radu Câmpeanu, a afirmat luni că Andrei Chiliman nu trebuia schimbat de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti şi că pledează pentru apărarea acestuia.
Epoch Times România
10.04.2012

Radu Câmpeanu, preşedintele fondator al Partidului Naţional Liberal, a afirmat luni că Andrei Chiliman nu trebuia schimbat de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti şi că pledează pentru apărarea acestuia.

"Sunt gata să discut cu el pentru că este un om cinstit, corect, bun şi ca atare nu văd de ce trebuie să i se facă un rău. (...) O să am o discuţie cu el mâine, poimâine", a declarat, pentru AGERPRES, Radu Câmpeanu.

El a arătat că există un conflict mai vechi în interiorul PNL, fără a preciza însă cine sunt protagoniştii.

Întrebat dacă preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut o greşeală înlocuindu-l pe Chiliman de la şefia organizaţiei de Bucureşti, seniorul liberal a răspuns: "Cred că nu trebuia schimbat".

Câmpeanu a spus că se va informa cu privire la acest subiect şi că în principiu este favorabil apărării lui Andrei Chiliman.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a declarat luni că ia în considerare demisia din Partidul Naţional Liberal. "Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL", a spus Chiliman, care a afirmat că va lua această decizie după ce se va sfătui cu foştii lideri ai PNL Călin Popescu-Tăriceanu, Radu Câmpeanu şi Mircea Ionescu-Quintus.

Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat luni, cu majoritate de voturi, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei - Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu. Crin Antonescu a afirmat că schimbările de la nivelul organizaţiei Bucureşti a liberalilor nu trebuie privite drept sancţiuni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor