CNEx aprobă înlocuirea lui Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor organizaţiilor de sector 2 şi 4

Luni, cu majoritate de voturi, Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. (chiliman.ro)
Epoch Times România
09.04.2012

Luni, cu majoritate de voturi, Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.

Dan Cristian Popescu a făcut acest anunţ, precizând că a părăsit şedinţa conducerii PNL deoarece nu se mai consideră membru al acestui for.

El a mai spus că nu va demisiona din PNL.

Întrebat care este motivul pentru care a fost înlocuit de la şefia PNL sector 2, acesta a afirmat că a fost legat de faptul că a făcut campanie de foarte mult timp în acest sector.

Potrivit lui Dan Cristian Popescu, Andrei Chiliman a fost înlocuit pentru a i se acorda mai mult timp pentru campania electorală în calitate de candidat la primăria sectorului 1.

Popescu a susţinut că nu i s-a reproşat nici lui şi nici lui Chiliman că "au vândut" sectorul 6 PSD, deoarece, potrivit protocolului USL, negocierile privind desemnarea candidaţilor la sectoare sunt purtate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a afirmat că nu ştie dacă va rămâne candidatul USL la sectorul 2. Totodată, a susţinut că nu a luat decizia de a candida independent la această primărie.

"Dacă va fi domnul Onţanu (n.r. candidatul USL la sector 2) nu îl voi susţine", a completat Popescu.

Biroul Politic Central al PNL a propus, luni, CNEx înlocuirea preşedintelui filialei Bucureşti a partidului, Andrei Chiliman, cu deputatul Eugen Nicolăescu.

Totodată, BPC a mai decis înlocuirea lui Dan Cristian Popescu de la PNL sector 2 cu Adrian Neacşu şi a lui Geani Dinu de la PNL sector 4 cu Daniel Chiţoiu.

Surse oficiale liberale au susţinut că cei trei au fost schimbaţi pentru întărirea echipei pentru campania electorală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor