PSD-istul dizident Mihai Chirica adoptă sloganul "Rezist"

Intrat pe lista neagră a lui Dragnea pentru părerile sale critice, Chirica le mulţumeşte ieşenilor şi nu numai, pentru susţinerea lor şi transmite că.. rezistă.
Mihai Chirică (Facebook)
Loredana Diacu
25.02.2017

Lăsat fără funcţii de conducere în PSD după ce l-a criticat pe Liviu Dragnea, primarul municipiului Iaşi transmite, printr-o postare pe Facebook, că nu încurajează protestele stradale pentru el personal. "Rezist!", scrie la finalul postării sale primarul.

Nu încurajez ieşirea în stradă pentru mine, Mihai Chirica!
Voi trebuie să vă urmaţi idealul vostru!

Mulţumesc tuturor ieşenilor şi nu numai, pentru susţinerea voastră şi pentru faptul că împărtăşiţi aceleaşi idealuri democratice ca şi mine.

Vă felicit pentru modalitatea în care aţi reuşit să vă exprimaţi public pentru susţinerea democraţiei şi a valorilor europene.

Nu încurajez ieşirea în stradă pentru mine personal!

Accentele mele publice din ultima vreme nu au avut ca scop politizarea spaţiului public!

Am susţinut şi voi susţine mereu ideea unei democraţii reale, atât în spaţiul politic, cât şi în afara lui!

Vă mulţumesc, vă admir şi vă iubesc! #Rezist", scrie, pe Facebook, Chirica.

Reamintim că, autor al unor declaraţii critice la adresa OUG 13 şi, mai rău, la adresa politicii "pumnului de fier" dusă de Liviu Dragnea în Partid, Chirica a fost lăsat miercuri, în şedinţa CExN al PSD, fără funcţiile de vicepreşedinte la nivel naţional al partidului şi preşedintele Organizaţiei judeţene Iaşi.

Deşi dezamăgit de decizia luată în şedinţă - altminteri una perfect previzibilă - Chirica a precizat că se simte în continuare pesedist şi că pentru el proiectele Iaşului rămân importante. Întrebat dacă se aşteaptă ca Iaşul să fie tăiat de la finanţare, Chirica şi-a exprimat speranţa că acest lucru nu se va întâmpla, căci nu poţi pedepsi o comunitate întreagă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor