PSD, acuzat că face campanie electorală cu forţa pe conturile de Facebook ale angajaţilor la stat

Iulia Mihaela Pauna
Iulia Mihaela Pauna (Facebook)

Craioveanca Iulia Mihaela Păuna a acuzat, pe pagina sa de Facebook, că social-democraţii au ajuns să abuzeze de conturile personale pe reţele de socializare ale angajaţilor unei companii de stat, silind practic oamenii să facă propagandă electorală pentru partid.

Femeia a povestit intrigată ce i s-a întâmplat mamei sale, angajată la o companie de stat subordonată autorităţilor judeţene:

„În România anului 2019 că nu merge treaba cu curăţenie sufletească, asta e ştiută. Că se aduc oamenii forţat la mitinguri PSD, ameninţaţi cu concedierea sau premiaţi cu 1 litru de ulei - am mai scris despre asta în momentul în care mama mea, angajat al Companiei de Apă Oltenia a fost târâtă la miting - şi asta e ştiută. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie!

Aceeaşi mamă a mea, angajată a aceleiaşi companii, azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către şefii săi, împreună cu alţi colegi, fără să i se spună de ce, şi acolo i s-au cerut contul şi parola de Facebook pentru a i se ataşa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda şi cu mesajul ‘Votez PSD’.

Neştiind multe despre tehnologie, nu şi-a amintit parola de Facebook şi şefii săi i-au schimbat-o, i-au făcut alta, de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toţi oamenii de la Compania de Apă Oltenia! Apoi am început toţi din familie să primim de la ea, pe Facebook, cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda, fără ca ea să pună mâna pe telefonul ei! Ulterior şi-a schimbat poza de profil şi parola de FB, asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face şi ce greşeală a făcut.

Sunt siderată. Spuneţi-mi voi, vă rog, cui să mă adresez. Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată în mod abuziv azi de către susţinătorii lui Manda şi au înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie, mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte. Ajutaţi-mă voi cu un share sau un sfat. Mulţumesc.“

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne