Prună, despre plângerea penală pe care i-a făcut-o PSD: O strategie ridicolă

După ce a declanşat uriaşe proteste prin adoptarea noaptea, pe furiş, a ordonanţei ce mutilează Codul Penal, PSD a încercat să paseze vina la tehnocraţi, mai exact la Raluca Prună. Strategia este ridicolă, se apără fostul ministru.
Raluca Prună
Raluca Prună (Epoch Times România)

Plângerea penală făcută de PSD împotriva sa pentru adoptarea OUG 18/2016 este o strategie 'ridicolă', scrie, pe Facebook, fostul ministru al Justiţiei, subliniind că, spre deosebire de formaţiunea lui Dragnea, îşi va face 'apărările' în faţa autorităţilor judiciare competente.

"PSD a făcut plângere penală împotriva mea. Pentru adoptarea OUG 18/2016. Ridicolă strategie. Mai ales că m-au ajutat desecretizând stenograma şedinţei de guvern din 18 mai 2016. Nemaivorbind de 'complicii' pe care i-am avut: tot plenul CSM care a dat aviz pe 12 mai 2016. Spre deosebire de PSD, nu îmi voi face apărările în public, ci în faţa autorităţilor judiciare competente'', a scris fostul ministru al Justiţiei, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că după ce au scos în stradă sute de mii de oameni, revoltaţi că Guvernul a adoptat noaptea, pe furiş, ordonanţa graţierii şi OUG 13, de modificare a Codului Penal în favoarea corupţilor, Liviu Dragnea a susţinut că Raluca Prună a iniţiat Ordonanţa de modificare a Codurilor Penale invocând aceleaşi motive pe care le-a invocat şi Florin Iordache.