Prof. dr. Guido Adler va prezenta exemple de bună practică la Convenţia Română a Spitalelor de la Bucureşti

Logo ROHO
Logo ROHO (Boro)

Prof. Dr. Guido Adler va participa pe 19 şi 20 octombrie, la Bucureşti, la ROHO 2016 – Convenţia Română a Spitalelor, un eveniment care îşi propune să prezinte exemple de bună practică din activitatea clinică şi de management medical, împreună cu soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii actului medical.

“Spitalul Universitar Heidelberg, cu cele 44 de clinici specializate, împreună cu Facultatea sa de Medicină, este unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa. În 2015 am avut 66000 de pacienţi spitalizaţi şi 1,3 milioane în ambulatoriu.

Voi oferi o imagine de ansamblu asupra celor trei obiective principale ale noastre: îngrijire medicală optimă pentru pacienţi, ştiinţa pentru pacienţi şi împărtăşirea de cunoştinţe medicale în cadrul Spitalului Universitar Heidelberg.

Voi pune în special accent pe eforturile depuse şi progresele înregistrate în managementul calităţii şi al riscului. Minimizarea riscurilor, protecţia pacienţilor şi a personalului medical, cu o valoare reală şi cu posibile pierderi financiare, reprezintă provocări majore pentru managementul spitalului.

ROHO 2016 - Romanian Hospital Convention 2016 reprezintă o mare oportunitate de a împărtăşi idei şi de a discuta astfel de subiecte cu directorii medicali şi cu liderii din sănătate”, precizează dr Alder, conform comunicatului remis redacţiei Epoch Times de organizatorul evenimentului, Boro PR & Communication.

Evenimentul dedicat calităţii actului medical va reuni peste 300 de directori medicali, lideri din sănătate şi ai principalelor specialităţi medicale, medici, specialişti internaţionali şi speakeri din mai multe ţări.

Mai multe pe www.roho.com.ro şi www.facebook.com/SpatiulMedical

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură