Prisăcariu: Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declaraţia de avere

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu
Jurnalistul Cătălin Prisăcariu (paginadepolitica.ro)

"Sunt mândru de urmaşa lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Sevil Shhaideh: femeia îşi respectă funcţia! Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declaraţia de avere", scrie jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe blogul personal.

Cât era secretar de stat, Shhaideh deţinea doar un cont bancar de puţin peste 143.000 RON, cont deschis în 2011. Inclusiv în ultima declaraţie de avere de secretar de stat, de pe 10 octombrie 2014, Sevil Shhaideh a menţionat acest cont bancar.

"Însă în prima declaraţie de avere de ministru, de pe 22 mai 2015, Sevil Shhaideh şi-a upgradat situaţia financiară: contul de puţin peste 143.000 RON a ajuns la peste 149.000 RON şi, abia acum devine interesant, doamnei ministru i-a apărut un cont nou în declaraţia de avere (nou, deşi e deschis din 2011), un cont de peste 381.000 RON. Cinste lor, cinste lor, cinste pesediştilor", precizează Cătălin Prisăcariu.

Sevil Shhaideh l-a înlocuit miercuri pe Liviu Dragnea la şefia Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice după ce acesta a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul. Pentru mai multe detalii despre Sevil Shhaideh intraţi aici.

Recomandăm şi Cătălin Prisăcariu: Dragnea a câştigat meciul cu Ponta, rămâne la fel de puternic în PSD

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne