"Prioritatea zero" a lui Dîncu. "Vreau să aducem mugurii încrederii în România"

"Prioritatea zero" a vicepremierului Vasile Dîncu pentru acest an vizează construcţia unui proiect pentru România, a unui model de guvernare.
Vasile Dîncu
Vasile Dîncu (Epoch Times România)

"Am priorităţile mele, de om. Am renunţat la toate activităţile mele pentru a mă dedica total acestui guvern, care are ca proiect construcţia unui proiect pentru România şi, dacă nu este prea mult - îmi cer scuze pentru cum sună - a unui model de guvernare. Aceasta este prioritatea zero, cu obiectivul meu operaţional de a schiţa o nouă viziune despre stat şi a trasa liniile pentru un stat mai eficient, mai ieftin şi mai inteligent.

Ştiu că într-un an nu se poate schimba România, dar cred că orice trebuie să aibă un început. Vreau să aducem mugurii încrederii în România, să arătăm că se poate face mai mult şi mai bine, fără gălăgie zilnică, cu modestie şi competenţă", a declarat, pentru Agerpres, vicepremierul Vasile Dîncu.

Politicianul a trecut în revistă şi o serie de priorităţi pe care le are, pentru 2016, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe care îl conduce. Pentru mai multe detalii intraţi aici