Preşedintele CCR reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării de un senator UNPR

Augustin Zegrean
Augustin Zegrean (Epoch Times România)
Loredana Diacu
03.06.2015

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării de către senatorul UNPR Marian Vasiliev, relatează stiripesure.ro.

Potrivit publicaţiei citate, reclamaţia lui Vasiliev, preşedintele Comisiei pentru egalitatea de şanse din Senat, vizează un discurs ţinut de Zegrean la un eveniment al comunităţii evreieşti.

În discursul său, Zegrean a arătat că, în zilele noastre, societatea nu mai respecta nici măcar cele 10 porunci.

"Cele 10 porunci, decalogul, reprezintă prima mare încercare de legiferare, de codificare a legislaţiei omenirii. În decursul vremii, sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi.

Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta - cine o fi tatăl tău când fecundarea este făcută în vitro? - Cine o fi mama ta când ai fost purtat în pântec de o mamă surogat? - Dar dacă tatăl tău este un bărbat şi mama ta este tot un bărbat?

Să nu fii desfrânat este cea de-a şaptea porunca - Păi în ziua de astăzi, domnule Zgonea, statele se forţează să adopte legi ale desfrânării pentru că se vorbeşte tot mai des despre legea prostituţiei?

Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău - sigur că mărturia mincinoasă este pedepsită de toate legislaţiile, suntem martori dintotdeauna ai delaţiunii şi au practicat-o oamenii cu mare plăcere", a declarat Augustin Zegrean în discursul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor