„Premier de sacrificiu”. Natalia Gavriliţa: Voi veni cu o echipă şi un program care pot să scoată R. Moldova din criză

Acum se va vedea cine îşi doreşte curăţarea parlamentului prin alegeri anticipate și cine va proteja hoţii și corupţii de votul oamenilor, afirmă Mihai Popşoi.
Natalia Gavriliţă, ministrul Finanţelor din R. Moldova
Natalia Gavriliţă, ministrul Finanţelor din R. Moldova (parlament.md)

Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la poziţia de Prim-ministru al Republicii Moldova, a scris Natalia Gavriliţa pe pagina sa de Facebook, menţionând că îşi va folosi aptitudinile şi competenţele pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi prosperarea ţării.

„Cred cu tărie că cetăţenii merită dreptate şi bunăstare şi voi veni în faţa voastră cu o echipă şi un program care pot să scoată ţara din criză şi să apere interesele cetăţenilor”, a adăugat fostul ministru al Finanţelor în cabinetul Sandu.

Natalia Gavriliţa, vicepreşedinte PAS, este propusă de președinta Maia Sandu la funcţia de premier al Republicii Moldova, a notat vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi, subliniind însă, că unica modalitate de asigurare a anticipatelor este respingerea repetată a investirii guvernului.

„Colega noastră este un candidat de care suntem mândri”, susţine Popşoi cu toate acestea, acum urmează momentul adevărului în parlament. „Vom vedea cine îşi doreşte curăţarea parlamentului prin alegeri anticipate și cine va proteja hoţii și corupţii de votul oamenilor”.

Acum socialiştii vor vota şi cu picioarele acest guvern, pentru că în opinia lor, întreaga răspundere politică va fi a preşedintelui şi a PAS, a ţinut să sublinieze în context activistul civic Valeriu Paşa.