Predoiu: "Odată cu supralicitarea măririlor salariale, Ponta a deschis cutia Pandorei"

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

"Odată cu supralicitarea măririlor salariale, premierul Ponta a deschis cutia Pandorei", susţine prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, comentând măririle salariale promise de premier medicilor.

"Legenda spune că Zeus i-a dăruit lui Epimeteu pe Pandora şi cutia ei, plină de rele, dar cuprinzând un singur lucru bun: Speranţa. Să asemuim Pandora cu Guvernarea. Odată cu supralicitarea măririlor salariale, premierul Ponta a deschis cutia Pandorei.

Cum spuneam, singurul lucru bun din cutia Pandorei este Speranţa. În cazul nostru, speranţa că nu vom ajunge ca Grecia în doi ani", scrie Predoiu pe Facebook.

Reamintim că marţi, premierul Victor Ponta a anunţat majorarea cu 25 la sută a salariilor pentru personalul sanitar, începând cu la 1 octombrie.

La scurt timp după anunţul premierului, Federaţia Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret"a salutat decizia Guvernului de a majora salariile din sănătate şi a solicitat ca de acelaşi tratament să beneficieze şi angajaţii din învăţământ. La rândul lor, sindicaliştii din poliţie au cerut şi ei salarii majorate cu 70%.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.