Ponta se amuză copios: Stan şi Bran de la PNL (Gorghiu-Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul pe scări

Retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei a candidatului PNL, Marian Munteanu, al treilea la număr, i-a stârnit amuzamentul lui Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie să-i ironizeze pe adversarii săi de la PNL. Într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare, cu ocazia retragerii candidaturii lui Marian Munteanu, fostul premier i-a comparat pe cei doi lideri liberali - Alina Gorghiu şi Vasile Blaga - cu Stan şi Bran care s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări însă nu le-a ieşit.

"Deci situaţia deja este exact ca în filmuleţul celebru - Stan şi Bran de la PNL (Gorghiu şi Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieşit cu Buşoi, nu a ieşit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul!

După ce au ţipat că vor guvernarea şi l-au pus pe Cioloş tehnocratul, au ţipat că vor câştiga Bucureştiul şi au terminat prin a arăta exact gradul de penibil şi degringolada la care nici măcar PNŢCD nu ajunsese!", scrie Victor Ponta, care a şi postat un clip video cu Stan şi Bran pentru a-şi ilustra ideea.

În opinia fostului premier, acum măcar situaţia este destul de clară - bătălia la Capitală se dă între candidatul PSD Gabriela Firea şi candidatul USB, Nicuşor Dan.

"Nu este deloc aşa uşor cum pare, dar cred că PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou la Primăria Generală , după 2012! Ceea ce cred că e corect (ţinând cont de oferta celorlalţi) şi e şi foarte bine!", a adăugat Victor Ponta.