Victor Ponta: Ghinion! Iohannis să-şi vândă casa din Florida

Fostul premier Victor Ponta şi-a făcut un obicei din a-l ironiza pe preşedintele Klaus Iohannis pe reţeaua de socializare.
Victor Ponta vs Klaus Iohannis
Victor Ponta vs Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Într-un nou mesaj postat pe contul său de Facebook, fostul premier Victor Ponta îi sugerează preşedintelui Klaus Iohannis să-şi "vândă casa din Florida" pentru a plăti chiria încasată de pe urma imobilului pierdut în instanţă.

"Deci ANAF trebuie să recupereze de la Dl. Iohannis 600.000 de Euro încasaţi pe nedrept ca şi chirie pentru o casă obţinută fraudulos?! Asta e cam rău - singura soluţie să plătească e să vândă casa din Florida (că aia sigur nu a fost retrocedată cu acte false)! GHINION!", a scris Victor Ponta pe contul său Facebook.

După ce a pierdut în instanţă una dintre casele sale, care îi aducea nu mai puţin de 60.000 de euro anual, preşedintele Klaus Iohannis a decis să restituie statului chiria încasată de la data când i-a fost comunicată hotărârea definitivă (noiembrie 2015), gest care, în opinia unora nu este de ajuns.

Criticii lui Iohannis, printre care şi fostul şef ANAF Sebastian Bodu, susţin că acesta ar trebui să restituie chiriile încasate de la data la care a devenit, împreună cu prima doamnă, posesor de rea - credinţă, respectiv de la data la care a luat cunoştinţă de litigiul ulterior pierdut, adică de acum 12 ani, nu de la data comunicării deciziei Curţii de Apel Braşov.

Aceste chirii însumează 640.000 de euro, conform estimărilor celor de la RISE Project.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne