Marian Munteanu şi-a retras candidatura la Primăria Capitalei. Predoiu, noul candidat

În urma controverselor ce au marcat intrarea sa în cursa electorală, Marian Munteanu a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă organizate de PNL că îşi retrage candidatura.
Marian Munteanu
Marian Munteanu (Facebook)

UPDATE: Cătălin Predoiu a anunţat că este noul candidat al PNL-ului la Primăria Capitalei. Totodată, Predoiu a mai susţinut că îl va invita pe Ciprian Ciucu la o discuţie pentru a forma împreună un tandem pentru funcţia de primar şi viceprimar al Bucureştiului, relatează B1 TV.

***

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, anunţând că a consimţit, în urma discuţiilor cu lideri ai partidului, să-şi retragă candidatura.

În cadrul conferinţei de presă susţinute pentru a face acest anunţ, Munteanu a afirmat că nimic din ceea ce s-a spus despre el nu e de natură a-l incrimina în mod real şi că ONG-urile care l-au atacat şi "sponsorii lor" ştiau că el poate câştiga primăria şi s-au temut că va pune capăt hoţiei iar ei nu vor mai avea acces la bani. Fostul candidat PNL a mai afirmat că va face dezvăluiri despre cine şi cum l-a lucrat însă nu acum.

"O să aveţi surprize mari de tot, ca să vedeţi ce s-a întâmplat cu adevărat. Ce e şi cu CNSAS-ul ăsta, ne vom ocupa de ei la timpul potrivit.", a declarat Munteanu.

Marian Munteanu nu a dat un motiv clar pentru care se retrage, limintându-se să susţină că "în momentul în care echipa e pusă în primejdie" datoria sa e să acţioneze în aşa fel încât să nu contribuie la adâncirea unor disensiuni.

"Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată cum ar fi trebuit. Unii au dat curs unor acuzaţii, s-a ajuns până acolo încât candidaţii s-au desolidarizat de campania mea, au fost organizaţii care s-au arătat temătoare. Când un partid de asemenea importanţă ajunge la susţinerea unui parteneriat care să aducă unitate... când acest demers e pus în primejdie, datoria mea e să nu contribui la adâncirea unor disensiuni. Am avut discuţii în ultimele două zile cu liderii partidului, cu reprezentanţi din sectoare, în încercarea de a găsi o formulă eficientă care să rezolve această problemă.", a declarat Munteanu.

Potrivit unor surse, odată Munteanu dispărut de pe firmament, liberalii îl vor arunca în luptă pe preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne