Ponta: Efectul PRU - Băsescu moare de frică - nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament

Traian Băsescu a început atacul la PRU şi Bogdan Diaconu pentru că este speriat că îi ia din votanţii PMP şi nu mai face 5% să intre în Parlament, este de părere fostul premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, liderul PMP, moare de frica Partidului România Unită (PRU) - noul partid "aspirator de parlamentari" susţinut de Victor Ponta şi de apropiaţii săi. Cel puţin aşa susţine fostul premier, care a lansat un atac clasic, pe contul său de Facebook, la adresa vechiului său rival politic.

"Efectul PRU - Băsescu moare de frică - nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament în Decembrie! Îl cunosc bine pe Traian Băsescu - pot chiar să îmi fac o nouă teză de doctorat în "Băsescologie"! Dacă a început atacul la PRU şi Bogdan Diaconu o face fiind speriat că îi ia din votanţii PMP şi nu mai face 5% să intre în Parlament! Calculul este corect - Băsescu a încercat să păcălească şi electoratul naţionalist, dându-se de trei ori peste cap ca în poveşti şi uitând de ce a făcut 10 ani ca Preşedinte! Şi acum nu mai ţine păcăleala!

Că doar nu PRU şi Diaconu au scos faimoasa formulă cu "...La licuriciul cel mai mare" / nici nu au adus PRU şi Diaconu FMI în ţară / nici nu au semnat fără mandat în numele României faimosul MTO care trebuia să condamne România la subdezvoltare / nu au vândut România la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca să primim jumătate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ şi nici nu au condus PRU şi Diaconu Guvernul 2009-2011 care băgat în faliment sute de mii de firme cu capital românesc şi a lăsat în şomaj 750.000 de români!", a scris Victor Ponta pe reţeaua de socializare.

Fostul premier susţine că "frica" lui Băsescu de PRU este justificată - votanţii naţionalişti nu o să mai voteze PMP condus de cel care a vândut cel mai mult România altora pentru salvarea sa proprie, astfel că Băsescu şi PMP nu vor mai fi din decembrie în Parlament.

"Asta chiar că sună foarte bine! Băse - ţi-e frică!!!", a concluzionat Victor Ponta.