Ponta: Acoperitul este Isar. A preluat tot, a preluat PNL-ul. "Elucubraţii!", susţine Gorghiu

Acoperitul la care se referea Ponta când vorbea de "ofiţerii: care vor să preia PSD ar fi Lucian Isar, soţul co-preşedintei PNL, Alina Gorghiu, susţine Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

UPDATE: Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a reacţionat prompt la acuzaţiile lui Ponta, catalogându-le drept elucubraţii.

”Omul e de domeniul patologicului şi sunt convinsă că o întreagă ţară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect şi predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soţul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minţii, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declaraţie. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubraţiile acestui om”, a declarat Alina Gorghiu, citată de stiripesurse.ro.

***

După ce a pus PSD-ul pe jar cu declaraţiile sale despre acoperiţi, fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, că "acoperitul" la care a făcut referire este soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar.

"Lucian Isar, despre el vorbeam" a declarat Ponta, citat de digi24.ro, răspunzând la întrebările presei.

Reamintim că vineri, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat de Înalta Curte la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului din 2012, Ponta a scris pe Facebook că Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de Preşedinte al PSD pentru că trebuie să ţină Partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor sa îl preia. Ulterior, Ponta a afirmat că "acoperitul" a fost ministru în guvern.

Lucian Isar a fost într-adevăr ministru delegat pentru mediul de afaceri în primul cabinet Ponta, însă nu a fost niciodată membru al Partidului Social Decorat.

În aceste condiţii, întrebat de presă despre cine din PSD vorbea când se referea la acoperiţi, Ponta a răspuns tot "Isar"

De Isar. A preluat tot. A preluat PNL-ul."

Mai amintim că duminică Alina Gorghiu le-a cerut comisiilor parlamentare de control ale SRI şi SIE, despre care nu ştie "de ce tac" şi nici dacă vor face faţă unei asemenea provocări, să facă puţină lumină printre "acoperiţii PSD" şi să îl audieze pe Victor Ponta. Astăzi, Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI i-a lansat o invitaţie în acest sens lui Ponta, pentru a spune comisiei ceea ce ştie.