Avertismentul lui Atanasiu. Guvernul Cioloş riscă să piardă sprijinul liberalilor

Liberalii au început să fie tot mai vocali împotriva Guvernului Cioloş. Teodor Atanasiu, unul dintre liderii de facto ai PNL, i-a transmis un avertisment cât se poate de clar premierului.
Theodor Atanasiu
Theodor Atanasiu (Epoch Times România)

Guvernul tehnocrat condus de premierul Dacian Cioloş trebuie ca, într-un timp cât mai scurt, să depesedizeze România, altfel riscă să îşi piardă sprijinul acordat de liberali, a fost avertismentul trimis Executivului de prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, unul dintre liderii de facto ai partidului.

"Avem două probleme de rezolvat în perioada următoare: prima — câştigarea alegerilor de către liberali, cu o singură ofertă peste tot: respectul faţă de cetăţean (...) şi a doua — depolitizarea administraţiei publice. Nu am votat un guvern tehnocrat cu gândul că vor lăsa toţi PSD-iştii în funcţiile din deconcentrate.

Avem pretenţia la Guvernul tehnocrat Cioloş ca, într-un timp cât mai scurt, să depesedizeze România, să scoată din funcţiile de demnitate publică judeţene şi locale toţi acei psd-işti care au fost puşi în funcţie de Guvernul Ponta şi să aducă în locul lor oameni competenţi şi echidistanţi politic", a declarat duminică, pentru Agerpres, Teodor Atanasiu.

Întrebat ce se va întâmpla dacă Executivul nu va pune în practică această sugestie, prim-vicepreşedintele PNL a replicat: "Dacă nu o să facă acest lucru, o să rediscutăm sprijinul pe care îl acordăm acestui guvern".