"Ponta a ajutat la repararea instalaţiilor de canalizare"

Baner cu Victor Ponta la Izvoru Crişului.
Baner cu Victor Ponta la Izvoru Crişului. (Sabin Gherman, Facebook)

Mândria de a fi român a lui Victor Ponta "s-a dizolvat" în localităţile cu populaţie preponderent maghiară, fiind înlocuită de o mândrie de ... instalator.

Jurnalistul Sabin Gherman a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu bannerul lui Ponta din comuna clujeană Izvoru Crişului. În timp ce bannerele similare în limba română ale prezidenţiabilului PSD ne asigură că Victor Ponta este "mândru" să fie român, de pe materialul electoral în limba maghiară "mândria de a fi român" a dispărut, premierul mândrindu-se în schimb că a ajutat la reparaţia instalaţiilor pentru maghiarii din Izvorul Crişului:

"Ponta a ajutat la repararea instalaţiilor de canalizare" scrie pe bannerul a cărui fotografie a postat-o Gherman, potrivit Hotnews.

De altfel, Ponta nu a făcut niciun secret din dorinţa de a câştiga voturile electoratului maghiar. Vizita premierului alături de Kelemen Hunor, promotor fervent al autonomiei Ţinutului Secuiesc, la Pasul Nyerges, judeţul Harghita a rămas proverbială prin faptul că după ce a fost primit cu imnul Ungariei cântat de fanfară, şi după ce a fost difuzată şi o înregistrare cu imnul de stat al României, premierul i-a mulţumit lui Hunor pentru eveniment.