Vrancea inundată de pliante imitând buletinele de vot, cu stampila pusă pe Victor Ponta

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Judeţul Vrancea a fost inundat cu pliante care imită buletinele de vot pentru alegerile prezidenţiale, gata votate în dreptul candidatului Victor Ponta. Mai mulţi cetăţeni din Vrancea au declarat pentru hotnews.ro că în localitatea vrânceană Soveja au fost distribuite încă de vineri astfel de pliante la unul dintre cele mai mari magazine din localitate.

Totodată, Ziarul de Vrancea relatează că "în ultimele zile, cetăţenii din Focşani au primit hârtii A3, care imită buletinul de vot stabilit de Biroul Electoral Central, care are menţiunea VOTAT în căsuţa nr. 4 a candidatului Alianţei Electorale PSD - UNPR - PC. Distribuţia hârtiilor în cutiile poştale a continuat şi în prima parte a zilei de azi (duminică), potrivit unor sesizări care ne-au venit la redacţie."

Mai mulţi cititori au confirmat că au fost "căutaţi acasă de echipele de campanie, care le-au înmânat asemenea buletine de vot pro Victor Ponta".

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vrancea, Andreea Necula, reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente în acest organism, a declarat că la BEJ nu s-a depus nicio sesizare cu privire la asemenea afişe şi a susţinut că este putin probabil să fie buletine similare cu cele folosite în ziua votării.

Totodată, oficialul BEJ a mai afirmat că distribuţia unor asemenea materiale în ziua de duminică ar fi ilegală de vreme ce campania electorală s-a încheiat pe 1 noiembrie 2014, ora 07:00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne