Ponta: 3.000 de oameni ies pe stradă îndemnaţi de aceiaşi 100 care scriu pe siteurile Propagandei

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La protestul declanşat de votul Senatului în cazul Oprea, 3.000 de oameni au ieşit în stradă îndemnaţi de aceiaşi 100 care scriu pe site-urile Propagandei sau vorbesc la televiziunile controlate de Sistem, a scris duminică, pe contul său de Facebook, fostul premier Victor Ponta, care atrage atenţia că generalul a fost ales senator de mult mai mulţi oameni decât cei care au ieşit în stradă.

În viziunea fostului premier, în fiecare toamnă are loc "Festivalul" protestelor prin care o minoritate de câteva mii de persoane decide în locul a milioane de oameni. Iar, după fiecare rând de proteste, românilor le-a fost mai rău decât înainte.

Vă prezentăm mai jos postarea lui Victor Ponta:

"De ce nu recunoaştem? România a fost transformată în ţara în care ura, agresivitatea, isteria, jignirile, fanatismul şi răutatea au ajuns singurele sentimente care dau direcţie societăţii! Oare ne place? Şi dacă nu - putem face ceva? 75% din oameni cred că ţara merge într-o direcţie greşită / 80% din ştiri sunt despre arestări şi puşcării, restul despre accidente şi dezastre / 90% din subiectele publice sunt despre cum distrugem ceva (nu despre cum să construim) /

3.000 de oameni ies pe stradă îndemnaţi de aceiaşi 100 care scriu pe site-urile Propagandei sau vorbesc la televiziunile (pline de datorii la Bugetul de Stat) controlate de Sistem / câteva cozi de topor ale lui Soros (mai vechi sau mai noi) apar lângă ei ca să facă poze şi să îşi asume roadele.

- în fiecare toamnă are loc "Festivalul" protestelor - mereu despre Rusia, politicienii corupţi, oameni morţi a căror tragedie e tocmai bună de folosit şi "salvarea" care vine mereu de undeva din afara ţării sau oricum de la cineva care nu are "relele" românilor!

- în 2013 ne-au spus ce contracte economice să NU facem (pentru că era o afacere pe care George Soros nu a reuşit să o obţină pentru el) / în 2014 ne-au spus pe cine să NU alegem / în 2015 ne-au spus cine să NU mai guverneze / în 2016 ne spun cine să fie urmărit penal - şi acum cine să NU mai fie senator (deşi a fost ales direct prin votul altor oameni, cam de 10 ori mai mulţi decât cei care protestează)! După fiecare rând de proteste românilor le-a fost mai rău decât înainte dar ce contează?

Restul de 19.996.900 de oameni se uită uluiţi (dar intimidaţi) cum le decid cei 3100 soarta - şi se întreabă dacă ei votează ce cred ei că e bine pe 11 Decembrie oare nu o să fie degeaba? Şi nu o să vină cei 3100 să protesteze şi să ceară să NU se respecte votul milioanelor de oameni tăcuţi?

Faptul că mai există oameni precum Cătălin Tolontan (care nu poate fi acuzat de vreo simpatie sau apropiere de mine sau de PSD) care gândesc şi care văd în ce direcţie mergem ar trebui să fie un semn de speranţă! Dar probabil că Secta va da semnalul şi vor sări cu ciomegele şi pe el!

Culmea - poate că de data asta libertatea şi drepturile noastre fundamentale vor fi salvate tocmai de Internet şi reţelele sociale! Şi cu siguranţă de curajul nostru de a vota împotriva Sistemului care ne vrea "călcaţi pe cap de un bocanc militar"!"