Ghiţă: Ponta a demisionat după ce a aflat că existau trupe care urmau să atace Guvernul

Sebastian Ghiţă a lansat o teorie uluitoare: Victor Ponta şi-ar fi dat demisia după ce a aflat că existau trupe care urmau să atace Guvernul.
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)
Andrei Pricopie
24.09.2016

Fostul premier Victor Ponta ar fi renunţat la şefia Executivului pentru că a fost informat că existau trupe care aveau ordin să atace Guvernul, a declarat, vineri seară, la postul B1 TV, deputatul Sebastian Ghiţă, proaspăt înscris în Partidul România Unită al lui Bogdan Diaconu.

"Ştiţi că acum un an Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că trupe din astea care au luptat în Piaţa Taksim şi în Piaţa Maidan urmează să atace Guvernul. A avut următoarele opţiuni: să spună jandarmilor să apere Guvernul sau să plece - şi Ponta a ales să plece", a opinat Sebastian Ghiţă.

Şi la protestul declanşat joi de votul Senatului în cazul Oprea, la care au participat în jur de 4.000 de oameni, deputatul PRU susţine că a văzut infiltraţi periculoşi.

"Am văzut între acei oameni, eu cu ochii mei, 10 sau 20 de bărbaţi, unii purtând o glugă, unii cu portavoce şi alţii ţinând un dispoztiv la gură prin care comunicau. Şi am mai văzut cum la un semn au intrat peste jandarmi. Eu trebuie să spun că atacarea Paralmentului unei ţări în orice democraţie este ceva nepermis.", a afirmat Sebastian Ghiţă.

Deputatul a ameninţat că, dacă un astfel de scenariu se mai repetă, Partidul România Unită va face o contra-manifestaţie.

"Dacă Poliţia şi Jandarmeria nu-şi fac treaba o să venim noi să facem ordine şi o să ne întâlnim faţă-n faţă. (...) Au vrut să rupă poarta Palatului Parlamentului!", a subliniat Sebastian Ghiţă.

Pentru a urmări emisiunea respectivă intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor