Planul "tehnocomuniştilor" de a introduce la nivel global Moneda Digitală a Băncii Centrale

obscur, elite, afaceri dubioase
obscur, elite, afaceri dubioase (Facebook)

Băncile centrale, cei de pe Wall Street şi marile corporaţii sunt cu toţii implicaţi în a introduce distopia lor hipercentralizată CBDC (Central Bank Digital Currency). Această "monedă" a băncii centrale va fi legată de sistemul de scoruri de credit social al I.A. (Inteligenţă Artificială - n.r.), care va supraveghea şi controla totul pe baza algoritmilor.

În unele naţiuni va fi nevoie de un pas anume pentru a ajunge la adoptare, respectiv mituirea cetăţenilor printr-un venit de bază universal (UBI), dar în prezent există suficiente guverne "penetrate" de Forumul Economic Mondial care îşi vor supune în mod direct cetăţenii unor legi monetare draconice.

Israel este în fruntea acestui demers. Populaţia israeliană este acum agresiv împinsă într-un "iad CBDC".

Tranzacţiile în numerar care depăşesc 6.000 NIS (1.700 dolari) vor fi considerate ilegale, ca parte a efortului de combatere a spălării banilor şi a activităţilor criminale; legea va excepta instituţiile de caritate şi comerţul cu palestinienii din Cisiordania.

Prin invocarea spălării de bani şi a activităţilor criminale, aceste guverne nu fac decât să încerce să fure ultimele rămăşiţe ale libertăţilor oamenilor.

"Dorim ca publicul să reducă utilizarea banilor cash. Scopul este de a reduce fluiditatea numerarului pe piaţă, în principal pentru că organizaţiile criminale tind să se bazeze pe numerar. Prin limitarea utilizării acestuia, activităţile infracţionale sunt mult mai greu de desfăşurat", a declarat pentru The Media Line avocatul Tamar Bracha, care se ocupă de executarea legii în numele Autorităţii Fiscale din Israel.

Cu alte cuvinte, reduceţi fluiditatea libertăţii şi eliminaţi toată intimitatea. Şi nu este o coincidenţă faptul că Israelul are unul dintre cele mai avansate programe de paşapoarte "COVID", care se va integra perfect cu sistemul lor CBDC.

Unii experţi consideră că scopul nu este doar de a lega fiecare om de scorul său de credit social, ci şi de a impozita, de a taxa pe furiş şi depersonaliza în voie.

Banca pentru Reglementări Internaţionale (BRI) a fost înfiinţată pentru a colecta şi a plăti despăgubirile Germaniei din Primul Război Mondial, dar până la cel de-al Doilea Război Mondial a fost principala operaţiune de spălare a banilor din prada de război pentru nazişti şi este astăzi, de fapt, banca centrală mondială sau banca băncilor centrale. BRI este nodul de control pentru toate celelalte entităţi de planificare centrală, cum ar fi Fed, BCE, BOJ etc. Aceasta controlează cea mai mare parte a banilor transferabili din lume, pe care îi foloseşte pentru a îndatora guvernele suverane în numele FMI.

Furtul prin impozitare nu este nimic mai mult decât inginerie socială, la fel ca şi această grabă către o lume nouă şi curajoasă, fără numerar. CBDC reprezintă unul dintre ultimii paşi în soluţia finală de inginerie socială.

Şi, la fel ca ONU, Forumul Economic Mondial (WEF) şi OMS, BRI operează în afara tuturor legilor guvernamentale suverane. Este braţul monetar al guvernului mondial unic, care conduce cu "criteriile" de mediu, sociale şi de guvernanţă necesare, aşa cum sunt descrise în Agenda 21 şi Agenda 2030 ale ONU. Pentru că o societate fără numerar deschide perfect calea pentru o societate fără proprietate.
De asemenea, nu este o coincidenţă faptul că CBDC este apoteoza de înaltă tehnologie a celui de-al cincilea punct din Manifestul Comunist:

"Centralizarea creditului în mâinile statului, prin intermediul unei bănci naţionale cu capital de stat şi monopol exclusiv."

Israel, Canada, Australia şi Noua Zeelandă vor fi puncte de încercare pentru experimentele CBDC. Scopul evident, după eliminarea cu succes a numerarului în fiecare naţiune respectivă, este de a transforma CBDC într-un CBDC cripto-SDR (Special Drawing Rights - SDR) - o monedă mondială unică.