Pîslaru: Nu vom sta calmi în faţa corupţiei, a penalilor, a nesimţirii şi a capturării statului

"Aşa cum în 1989 mulţi tineri nu au stat calmi, în Piaţa Universităţii nişte golani nu au stat calmi, după Colectiv alţi oameni nu au mai putut să stea calmi, nici noi nu putem sta calmi", a ţinut să sublinieze ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, se declară furios pe cei care au îngropat România şi care acum au nesimţirea să încerce să o ţină în loc, izolată spre Est, încă mulţi ani de acum încolo, şi îi cheamă pe români la vot, să pună capăt minciunii şi hoţiei şi să ajute ţara să prospere cu adevărat.

"Nu stăm calmi! Ne-am săturat cu toţii să ni se spună să stăm calmi, să nu ne agităm, că nu ne iese nimic dacă scuturăm sistemul şi începem curăţenia, că nu se poate doar în câteva luni, că oricum vin ceilalţi şi se alege praful. Ei bine, nu putem să stăm calmi. Aşa cum în 1989 mulţi tineri nu au stat calmi, în Piaţa Universităţii nişte golani nu au stat calmi, după Colectiv alţi oameni nu au mai putut să stea calmi, nici noi nu putem sta calmi.

Nu vom sta calmi în faţa corupţiei, a penalilor, a capturii evidente a statului de interese meschine de partid, a nesimţirii şi a rusofililor. Iar pe cei care vor să stăm calmi, să fim liniştiţi ca să nu fie multă lume la alegeri, că deh, aşa le ies lor jocurile, îi atenţionez că şi-au ratat planul de data asta", a scris duminică, pe contul său de Facebook, Dragoş Pîslaru.

Ministrul tehnocrat al Muncii crede că lumea nu mai este prostită ca pe vremuri, nu mai poate fi cumpărată cu promisiuni deşarte şi nu mai votează "tătuci sau mustăcioşi pentru că li se promite marea cu sarea".

"Aşa că eu nu voi sta calm. Noi nu vom sta calmi. Suntem şi vom fi furioşi pe voi cei care aţi îngropat ţară şi aveţi nesimţirea să vreţi să o ţineţi în loc, izolată spre Est, încă mulţi ani. Iar când veţi vedea că cei pe care îi vreţi calmi la aceste alegeri îşi vor lua soarta în mâini şi vă vor da la o parte, să staţi voi calmi că tocmai aţi dispărut în istorie. Nu vom sta calmi până nu vom ajuta această ţară să prospere fără hoţie şi fără minciună!", a subliniat Pîslaru.

În opinia tehnocratului, românii au datoria faţă de copiii lor să nu stea "calmi" la alegerile parlamentare din 11 decembrie care vor decide viitorul Guvern.

"Mergi la vot pentru ţară, nu sta calm acasă!!! PS: daţi share dacă simţiţi la fel!", a adăugat înaltul demnitar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne