"Pasagerii fantomă" - Experienţe neobişnuite ale şoferilor japonezi de taxi după tsunami

.
. (unsplash.com)

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi necunoscute până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi.

Întâlniri paranormale în Japonia: cel puţin şapte şoferi de taxi au povestit o experienţă incredibilă: au avut pasageri ce au urcat în maşină dar au dispărut înainte de sosirea la destinaţie. Unii spun că ar fi vorba despre fantomele victimelor tsunami-ului din 2011.

Un taximetrist a povestit că o femeie tânără, îmbrăcată cu un pardesiu, a urcat în maşină în apropierea gării Ishinomaki şi i-a spus: “Vă rog frumos, mergeţi la Minamihama”. Potrivit publicaţiei Asahi Shimbun, şoferul i-a răspuns spunându-i că zona era “aproape pustie”, şi a întrebat-o dacă este sigură că doreşte să meargă acolo. Pasagera, cu voce tremurândă l-a întrebat: “Sunt moartă?”.

Când taximetristul s-a întors să o privească, pe bancheta din spate nu mai era nimeni.

Un alt şofer de taxi, având în jur de 40 de ani, a declarat că un tânăr a urcat în maşină şi i-a cerut să fie dus la “Muntele Hiyoriyama”. Şoferul a pornit maşina, dar ajuns la destinaţie şi-a dat seama că pasagerul dispăruse.

Mărturiile au fost culese dintr-o teză de diplomă, de către Yuka Kudo, de la Facultatea de Sociologie a Universităţii Tohoku Gakuin.

Studenta a intervievat peste 100 de şoferi care au avut experienţe neobişnuite după cutremurul şi tsunami-ul care a lovit Japonia în 2011.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură