PAS şi PPDA: Andrei Năstase, candidatul comun al forţelor antioligarhice la Primăria Chişinău

Andrei Năstase, preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr
Andrei Năstase, preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (The Epoch Times România)

Candidatul comun al forţelor antioligarhice la alegerile pentru Primăria municipiului Chişinău va fi preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Anunţul a fost făcut joi, 29 martie, de liderul Platformei DA, Andrei Năstase împreună cu preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu.

„Este momentul să punem temelia celui mai solid front de luptă împotriva sărăciei şi mizeriei. Îndemnăm toate forţele antioligarhice să susţină candidatul comun la alegerile pentru Primăria Chişinău Andrei Năstase. Uniţi, suntem mult mai puternici. Este timpul să acţionăm solidar, astfel ca legea să funcţioneze pentru toţi, iar oamenii să se simtă în siguranţă şi să aibă încrederea zilei de mâine”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, Năstase a specificat că unitatea cetăţenilor îi va face mai slabi pe cei care conduc Moldova acum, „cei care ne vor dezbinaţi pentru a ne fura în continuare”. Totodată, politicianul a specificat că împreună cu experţii atât din ţară cât şi din exterior, inclusiv din România, a fost definitivat programul de reforme extrem de serios şi complex, care constă în readucerea Chişinăului în albia normalităţii.

„Oamenii vor drumuri reparate calitativ, transport public confortabil şi modern, o circulaţie aerisită pe arterele capitalei, curăţenie exemplară, medicină şi învăţământ performante şi accesibile tuturor, etc. Astăzi ne angajăm în faţa cetăţenilor că ne vom realiza programul. Haosul din Primărie va fi oprit”, a afirmat Andrei Năstase.

În context, cele două formaţiuni au anunţat că pe lângă faptul că îşi unesc forţele pentru alegerile locale din 20 mai, totodată vor accelera şi pregătirile pentru scrutinul parlamentar de anul acesta.

„Să-i facem să nu reuşească să fure atât cât putem noi să ne implicăm. Fac apel către oamenii noştri din diaspora care s-au manifestat atât de frumos în cadrul prezidenţialelor şi sunt sigur că se vor implica şi în cadrul parlamentarelor. Dar până atunci trebuie să ne mobilizăm cu toţii astfel încât la alegerile anticipate din această primăvară să dăm o lovitură acestui binom Plahotniuc-Dodon în perspectiva alegerilor parlamentare”, a menţionat liderul PPDA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe