Partidul Nostru îl va acţiona pe şeful Inspectoratului General de Poliţie în judecată

Membrii Partidului condus de Renato Usatîi au anunţat că îl vor acţiona în judecată de Alexandru Pînzari pentru defăimare şi vor solicita Procurorului General verificarea legalităţii interceptărilor telefonice pe numele membrilor Partidului Nostru efectuate de Pînzari.
Membri ai Partidului Nostru
Membri ai Partidului Nostru (Captură Foto / privesc.eu)

Conducerea Partidului Nostru a venit cu „o reacţie oficială cu probe, la calomniile debitate de şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pînzari” care a acuzat fracţiunea condusă de Renato Usatîi că ar fi direct implicată în acţiunile de defăimare a celor doi lideri ai opoziţiei pro-europene de la Chişinău, Maia Sandu şi Andrei Năstase. Potrivit lui Pînzari, membrii Partidului Nostru ar fi responsabili de instalarea în centrul Chişinăului a bannerelor şi pliantelor denigratoare în adresa liderului PPDA, Andrei Năstase, precum şi a boxelor pline cu scutece de unică folosinţă.

„Spre deosebire de Pînzari şi şeful lui, Jizdan, noi într-adevăr vom veni cu probe solide care resping şi anihilează ipoteza şchioapă a lui Alexandru Pînzari”, a declarat vicepreşedintele Partidului Nostru, Ilian Caşu în cadrul unei conferinţe de presă, conform privesc.eu.

Potrivit liderilor Partidului Nostru, acele convorbiri telefonice la care a făcut referite Pînzari, ar fi rupte din context şi s-ar referi la acţiuni strict legate de activitatea fracţiunii şi nici pe departe la acţiuni de denigrare a liderului Platformei DA, Andrei Năstase.

Vicepreşedintele Partidului Nostru, Ilian Caşu a specificat că Pînzari i-ar fi putut identifica cu uşurinţă pe cei care au împrăştiat pliantele şi au plasate bannerele şi boxele, întrucât atât în faţa Parlamentului cât şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale există o mulţime de camere care i-ar permite acest lucru.

„Cetăţeanul Alexandru Pînzari a premeditat deliberat şi a încălcat legea şi noi ne rezervăm dreptul imediat să-l acţionăm în judecată pentru defăimare, răspândire intenţionată a informaţiilor false în spaţiul public. Imediat după conferinţa de presă ne vom adresa Procurorului General, Eduard Harunjen cu solicitarea de a verifica legalitatea interceptărilor telefonice pe numele membrilor Partidului Nostru efectuate de Pînzari şi colegii lui”, a mărturisit Ilian Caşu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe