Partidul Acţiune şi Solidaritate invită diaspora la discuţii

Membrii PAS îşi doresc un dialog cu diaspora pentru a valorifica cunoştinţele şi experienţele acestora, urmând să le folosească la readucerea R. Moldova pe drumul normalităţii.
Maia Sandu la întâlnire cu cetăţenii R. Moldova
Maia Sandu la întâlnire cu cetăţenii R. Moldova (facebook.com)

Maia Sandu împreună cu echipa Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) invită diaspora pe 17 august la o discuţie despre situaţia social-politică din Republica Moldova, provocările cu care se confruntă ţara şi cetăţenii ei, fie că sunt acasă sau muncesc peste hotare, despre modul în care fiecare se poate implica pentru a porni schimbările pe care toţi le doresc.

„Este o perioadă frumoasă a anului când moldovenii se întorc acasă pentru a-şi revedea părinţii, copiii, bunicii şi prietenii. Avem o comunitate de moldoveni din afara ţării foarte mare, foarte puternică, o comunitate datorită căreia supravieţuiesc mulţi dintre cetăţenii rămaşi aici, o comunitate care se mobilizează în momentele de cumpănă”, se menţionează în invitaţia lansată de PAS diasporei.

Membrii PAS se arată convinşi că experienţa şi cunoştinţele cetăţenilor din afara ţării sunt extrem de valoroase, precizând că este nevoie de cât mai multă implicare pentru a readuce Republica Moldova pe făgaşul normalităţii şi al bunului-simţ.