Panică în rândul plagiatorilor de top ai României! Emilia Şercan anunţă o nouă "captură" surpriză

"Un mare, mare profesor, cu ambiţii la fel de mari" este pe cale să ajungă pe lista neagră a plagiatorilor deconspiraţi de jurnalista Emilia Şercan.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Jurnalista Emilia Şercan tocmai ce se pregăteşte să-şi mai adauge în palmares un plagiator de rang înalt. Este vorba despre un misterios "profesor mare, cu ambiţii la fel de mari".

"Voiam şi eu să ies la un shopping de duminică, iar cum viforul de afară mi-a tăiat orice elan m-am apucat să verific nişte lucrări ale unui mare, mare profesor, cu ambiţii la fel de mari, şi m-au apucat toţi nervii pământului. Prima lucrare verificată, primul plagiat 100%.

Niciun un sfânt cuvinţel nu îi aparţine distinsului profesor, totul, totul, totul este copiat ad litteram. Doar numele şi l-a scris corect. Şi nu e vorba despre cineva din "celebrul" învăţământ militar, unde lucrarea originală este excepţia, iar plagiatul este regulă. Este vorba despre cineva din învăţământul academic cu pretenţii şi coduri etice clamate public", a scris duminică, pe contul său de Facebook, Emilia Şercan.

Întrebată când îi va face cunoscut numele, jurnalista a replicat că va dezvălui numele odată ce îşi termină de făcut verificările, însă este relativ la început cu ele.

"Oare nu-i Dâncu?", se întreabă un internaut.

"Eu zic să avem puţintică răbdare", a precizat Emilia Şercan, asaltată cu diverse întrebări din partea curioşilor.