PACT, iniţiativă inedită: Concurs de pescuit pe insula Belina. Dragnea, invitat la eveniment

Platforma civică PACT doreşte să organizeze, pe insula Belina, concursul "Prinde peştele cel mare" şi a făcut deja demersuri oficiale în acest sens la Consiliul Judeţean Teleorman. Printre invitaţi se numără şi liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea la pescuit
Liviu Dragnea la pescuit (Facebook)

PACT - o platformă civică şi politică de centru–dreapta - solicită lămuriri din partea preşedintelui PSD Liviu Dragnea, precum şi din partea Consiliului Judeţean Teleorman privitor la regimul actual al insulei Belina, potrivit unui comunicat remis marţi de organizaţie.

"Domnul Liviu Dragnea a declarat că insula Belina a fost transferată în domeniul public al judeţului Teleorman pentru ca locuitorii din acest judeţ să se poată bucura de un complex de recreere de 5 stele. Întrucât, din diverse motive, lucrările la acest complex nici măcar nu au început, PACT doreşte să se implice în valorificarea potenţialului turistic al insulei identificat de Guvernul PSD şi Consiliul Judeţean Teleorman. În acest sens, dorim ca în data de 15 octombrie, între orele 10 şi 17, să organizăm pe insula Belina concursul Prinde peştele cel mare. PACT a făcut deja demersuri pentru a obţine un răspuns de la Consiliul Judeţean Teleorman în acest sens", a transmis PACT.

Potrivit platformei civice, o astfel de acţiune ar contribui la încurajarea turismului în zonă, în continuarea eforturilor de creştere a vizibilităţii şi promovare a judeţului Teleorman demarate de Dragnea şi Consiliul Judeţean.

"Aşteptăm răspunsuri din partea Consiliului Judeţean Teleorman cu privire la modalitatea în care acest concurs poate fi desfăşurat în condiţii legale, precum şi clarificări în ceea ce priveşte entitatea publică sau privată care ar trebui să emită autorizaţiile necesare. Evenimentul este unul public, accesul fiind liber pentru toţi pescarii amatori, cât şi pentru simpli participanţi sau reprezentanţi ai presei. Având în vedere că pasiunea sa pentru pescuit este recunoscută, ne manifestăm speranţa ca invitaţia noastră să fie onorată inclusiv şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, domnul Liviu Dragnea", se arată în comunicatul citat.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne