(P) Apa termală - un cadou din natură de care toată lumea are nevoie!

Apa termală este o adevărată sursă naturală de frumuseţe şi sănătate, având în compoziţia sa numeroase oligoelemente esenţiale. Datorită numeroaselor efecte benefice pe care le are asupra pielii a fost îmbuteliată şi adăugată la reţetele produselor cosmetice, fiind un aliat de bază în ritualul de îngrijire a pielii.
Apa termala
Apa termala (Epoch Times România)

Ce este apa termală?

Apa termală este un tip de apă minerală care provine din adâncurile scoarţei terestre şi este total lipsită de bacterii, nefiind poluată. Apele termale sunt ape cu un conţinut ridicat de săruri minerale din surse naturale. Există centre autorizate în care apa termală este utilizată în mod expres pentru tratarea bolilor de piele, sub formă de băi termale.

Beneficiile apei termale

Apa termală are în compoziţia sa o serie de minerale esenţiale care acţionează în sinergie pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. Manganul şi seleniul din compoziţie au efecte antioxidante şi hidratante, cuprul şi zincul au rol antiinflamator, antiseptic şi regenerator, iar magneziul stimulează puternic activitatea celulară. În plus, manganul şi calciul au un efect de vindecare, iar combinaţia de fier şi cupru facilitează oxigenarea la nivel celular. Apa termală se adresează oricărui tip de piele, chiar sensibilă şi alergică, îmbunătăţind semnificativ starea pielii. Este, de asemenea, un bun remediu pentru calmarea pielii iritate a bebeluşilor. Aproape toate tipurile de apă termală au o proprietate comună: calmează şi ameliorează iritaţia. Mineralele conţinute în apa termală sunt capabile să sature pielea cu oxigen şi să-i îmbunătăţească procesele metabolice, ceea ce înseamnă uniformizarea tonului şi strălucire.

De ce am nevoie de ea?

Apa termală este capabilă să menţină nivelul de hidratare, acest efect se obţine prin menţinerea echilibrului mineral al pielii. De aceea ai nevoie de o sticlă cu o astfel de „apă vie” atunci când pielea pierde umezeala: în avion sau într-un birou cu aer condiţionat, pe plajă sau la sală. Spray-ul îndepărtează stresul electrostatic şi calmează ţesuturile inflamate. Acasă este util după duş sau epilare - pentru a calma pielea iritată Există multe modalităţi de a folosi apa termală şi toate sunt la fel de utile. Dar efectul maxim poate fi atins prin aplicarea acesteia pe pielea curată, înainte de cremă, astfel încât nicio substanţă nu va interfera cu pătrunderea mineralelor, pentru că întăreşte capacitatea naturală de a proteja pielea.

Moduri de utilizare a apei termale:

  • Calmează arsurile solare şi pielea excesiv expusă la soare

  • Pentru a calma roşeaţa şi iritarea pielii

  • Pentru calmarea pielii afectate de înţepături, mâncărimi, eczeme

  • După epilare, pentru a calma senzaţia de arsură

  • Pentru a fixa machiajul

  • Pentru o senzaţie de răcorire

  • Pentru bărbaţi, după bărbierit

  • Pentru pielea delicată a bebeluşului: calmează iritaţiile de scutec

Spray-urile pentru nas cu microdifuzie sunt potrivite atât pentru igiena nazală zilnică, cât şi pentru îngrijirea specifică şi pot fi utilizate de toţi membrii familiei, inclusiv de copii, deoarece nu conţin alţi aditivi, cum ar fi medicamentele. Spray-urile nazale cu apă termală ajută la eliminarea congestiei nazale şi vă permit să respiraţi din nou bine, de fapt sunt un remediu eficient în caz de gripă, alergii şi rinită.

Produsele dermo-cosmetice cu apă termală au o cantitate mare de oligoelemente şi minerale în compoziţia lor, pe care pielea o pierde de obicei din cauza transpiraţiei.

Apa termală are proprietăţi unice liniştitoare, antiiritante şi antiinflamatoare şi este recomandată în rutina zilnică de îngrijire a pielii sensibile, alergice sau iritante, având un ph neutru.

Utilizările sunt multe şi toată lumea, în funcţie de nevoile lor, o poate găsi pe cea mai agreabilă. Neavând contraindicaţii, apa termală este un produs absolut sigur de utilizat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură