Orban: Tudose să-i dea afară pe miniştrii penali, analfabeţi sau incompetenţi fără să-i ceară voie lui Dragnea

PSD nu mai are nicio legitimitate să guverneze România. Singura soluţie posibilă este scoaterea de la putere a acestui grup toxic pentru ţară şi reîntoarcerea la popor prin alegeri anticipate, a transmis preşedintele PNL Ludovic Orban, pe fundalul tensiunilor din PSD.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

PNL ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură în cazul în care premierul Mihai Tudose nu îi va da afară pe miniştrii "cu probleme", a anunţat marţi, în urma Biroului Executiv, preşedintele liberalilor Ludovic Orban.

"PNL îl somează pe Mihai Tudose să nu mai facă pe viteazul la TV, să nu mai voteze în conducerea PSD pentru menţinerea în funcţie a miniştrilor cu probleme penale. Îl somăm să iniţieze, pentru că are atribuţiile constituţionale, fără să mai ceară voie de la Dragnea, evacuarea din Guvern pe scara de urgenţă a miniştrilor cu probleme – indiferent că sunt probleme penale, de plagiat, analfabetism sau incompetenţă crasă. În cazul în care Tudose nu va iniţia scoaterea din Guvern a tuturor miniştrilor cu probleme, luăm în calcul iniţierea unei moţiuni de cenzură", a declarat Orban.

Liderul PNL i-a dat premierului "un termen rezonabil", de "o săptămână, zece zile", ca să scape de miniştrii problematici.

"Tragem un semnal de alarmă: e momentul ca toţi oamenii să se trezească şi să înţeleagă că acest partid nu mai are nicio legitimitate pentru guvernarea României şi că singura soluţie posibilă este scoaterea de la putere a acestui grup toxic pentru România, şi reîntoarcerea la popor prin alegeri anticipate! PNL nu ţine partea nimănui, în faţa acestui comportament. Atât Tudose, cât şi Dragnea sunt de aceeaşi teapă, din acelaşi partid care nenoroceşte România, şi care distruge şansele de dezvoltare ale ţării", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne