Ponta simte miros de sânge: Dacă are curaj, Tudose poate salva PSD şi guvernarea!

Văzând că "prietenul" său Liviu Dragnea este din nou într-o situaţie politică dificilă, fostul premier Victor Ponta l-a îndemnat pe actualul şef al Executivului, Mihai Tudose, să "salveze" PSD şi să-l dea la o parte pe rivalul său.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dacă premierul Mihai Tudose - care se află la cuţite cu liderul social-democraţilor Liviu Dragnea - are curaj acum poate salva PSD şi guvernarea, a reacţionat luni seară, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

"Eu tot spun de peste un an - Dragnea doar foloseşte PSD pentru interesele lui - nu îl interesează nimic altceva! După el potopul! Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD şi Guvernarea! Ce nu a reusit ( din păcate) Sorin Grindeanu! Să sperăm că înţelege şi el ceea ce toţi ştim - cât timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare bună nici viitor pentru PSD şi pentru România!", a declarat Victor Ponta.

Într-o altă postare, fostul premier a continuat seria atacurilor la adresa liderului PSD.

"Preşedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu / principalul comunicator este un fost PRM-ist care îl înjură acum pe Tudose la ordin cum îl înjura pe Grindeanu/ Guvernul este controlat "la Program" de un fost PD-ist şi dacă Dragnea păţeşte ceva cu dosarele lasă Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamnă "de la Teleorman" şi la Curtea de Conturi preşedinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga şi Udrea)! De fapt miză e clară-Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea şi Sevil Shaideh la MDRAP- aţi înţeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?", a scris Ponta.