Orban: ”Tăriceanu a fugit de acasă noaptea, pe uşa din dos, şi se întoarce tot noaptea, pe uşa din pivniţă" [video]

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Material video pe pagina originală a articolului Epoch Times România

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu a părăsit luni şedinţa Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal după doar 10 minute. El a explicat că în şedinţă, la propunerea lui Ludovic Orban, care a contestat calitatea sa de membru PNL, Delegaţia Permanentă a decis ca nu poate participa la reuniunea conducerii partidului.

"Unul dintre colegii mei a contestat calitatea de membru al PNL, domnul Orban, şi a cerut preşedintelui Antonescu să supună la vot acest lucru, cu toate că nu Delegaţia Permanentă a partidului stabileşte calitatea de membru a cuiva, ci statutul. S-a supus la vot. Cu o majoritate s-a votat propunerea făcută de domnul Orban, aşa încât am părăsit şedinţa. Lucrurile acestea mi se par cu totul si cu totul dintr-un film ireal", a declarat Tăriceanu.

În replică într-un interviu acordat mass-media la Palatul Parlamentului, Ludovic Orban şi-a explicat atitudinea vis-a-vis de propunerea lui la şedinţa Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal.

”La masa PNL nu au loc decât membrii PNL. Mi s-a părut o lipsă de decenţă, să vii neinvitat şi să stai la masă cu cei care şi-au pus în pericol funcţiile şi integritatea. Au loc doar cei care acceptă poziţia PNL, de principal adversar al PSD şi promotor al politicilor de dezvoltare a României. Ce ar fi să îi invităm pe Ponta sau Dragnea la reuniunile PNL? E o chestie de decenţă şi bun simţ”, a spus liberalul.

”Tăriceanu a fugit de acasă noaptea, pe uşa din dos, şi se întoarce tot noaptea, pe uşa din pivniţă. Numai că a greşit şi a intrat la PSD”, a mai spus Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne